Fra kvinder til kvinder – tak for 60 år med kærlighed

22 Mar 2019 11:32 AM
Annica Svensson

Intet gør os stoltere, intet giver os mere energi, intet gør os mere taknemmelige end at vide, at det lingeri vi skaber faktisk gør en forskel i mange kvinders liv.


God eller dårlig pasform, på næsten intet andet tøj kan man mærke forskellen så tydeligt som på en BH. Der er næsten intet andet, som er så svært at finde den perfekte pasform til. På Miss Mary er vi engagerede i håndværket med at designe og kreere velsiddende BH'er og vi investerer mange måneder i hver eneste model. Vores kunder er kvinder, der sætter pris på pasform, kvalitet og komfort. Det glæder os, at mange af jer er meget flittige til at høre fra sig og dele jeres oplevelser. Intet gør os stoltere, intet giver os mere energi, intet gør os mere taknemmelige end at vide, at det lingeri vi skaber faktisk gør en forskel i mange kvinders liv. Det ansporer os til at fortsætte med at kreere, når vi mærker, at hver eneste ekstra time, som vi bruger på et mønster eller på en afprøvning, faktisk kan mærkes og bliver værdsat af dem, der går med vores produkter.


Miss Mary står for produkter fra kvinder til kvinder. I denne video har har vi samlet nogle fine ord fra jer, som gjorde os særlig glade. Dette klip er fra os til jer og fra jer til os. Tak for 60 år med kærlighed.

Afspil video

Hvad gør en BH rigtig god for netop dig? Skriv gerne en kommentar nedenfor eller mail til os på kontakt@missmary.se.

You may also like