Derfor har alle kvinder brug for en trusse med lange ben

26 Apr 2024 8:18 AM
Sara Henriksson

Især i årets varmere måneder er der grund til at investere i et (eller flere) par trusser med lange ben. Fordelene er dog så mange, at du nok får lyst til at bruge dem hele året rundt.

Har du prøvet vores trusser med lange ben? Hvis ikke, så er det nu. Her er hvorfor:


Forhindrer gnavsår mellem lårene.
Med lange ben på trusserne undgår du gnavsår mellem lårene og følelsen af, at dine lår klæber, især når det er varmt udenfor. De forhindrer også gnavsår fra ubehagelige sømme på eksempelvis vide bukser, da skridtsømmen kan virke irriterende og give ubehag. Er du begyndt at få gnavsår på lårene, kan det være svært at komme af med, og vi garanterer, at du kommer af med det ved hjælp af vores langbenede trusser.

Blødt materiale, der køler.
Trusserne er lavet af funktionsmaterialet WinCool, et højteknologisk materiale, der køler huden med 1-2 grader. Det ånder og holder huden tør, selvom du bliver varm. En drøm på varme dage. Derudover er det så blødt og smidigt, at det føles som et andet lag hud. Læs mere om WinCool her.

Ses ikke under dit tøj og kryber ikke op.
Med laserskårne sømme ved benenderne er trusserne usynlige under tøjet. Ikke flere synlige trusse-sømme under kjoler eller bukser. I modsætning til andre varianter af trusser med lange ben på markedet, kryber de ikke op og bliver på plads hele dagen – og natten!

Billedet viser Cool Sensation-trussen med lange ben under en sommerkjole.


Giver en dækkende følelse.
En trusse med lange ben gør, at du ikke føler dig så bar, men føles mere påklædt under kjoler og nederdele. Så ingen fare, hvis nederdelen pludselig blæser op, og hvis du vil på cykeltur, skal du ikke tænke på, om det er en dårlig idé, når du har kjole på.

*Cool Sensation forstærket trusse med lange ben sammen med Stay Fresh bh med bøjle. *


Perfekt som nattøj.
WinCool-materialet er perfekt til at sove i. Dels fordi det er så glat og dejligt mod huden og dels på grund af den kølende effekt. Hvis du ofte bliver varm i løbet af natten eller har hedeture, kan tøjet hjælpe dig til at sove bedre, fordi det er med til at sænke din kropstemperatur.

Vælg mellem flere varianter.
Trusserne fås i to varianter, hvis du vælger WinCool materialet. Den ene har forstærkning foran med en inder-trusse og lidt bredere elastik i taljen. Begge har bomuldsforet skridt og er lavet i det samme fantastiske materiale.

Til venstre: Cool Sensation Original trusse med lange ben. Til højre. Cool Sensation. Forstærkede trusser med lange ben. Begge forhindrer gnavsår mellem lårene og køler huden.


Hvis du i stedet vil have blød og naturlig bomuld, så tag et kig på vores Organic Cotton-trusse med lange ben. Med flade sømme, blød elastik i taljen og bomuldsforet skridt er denne model også diskret under tøjet og forhindrer gnavsår mellem lårene.

Er du på udkig efter en trusse med lange ben, der også har en formende effekt, findes der både Smart Shape-trusse med lange ben og Smooth Sensation roll-on-trusser. Førstnævnte er lavet af et stærkere materiale og har dobbelt stof i hele fronten for en stabil shaping-effekt. Den anden er lavet i et mere fleksibelt materiale og har dobbelt stof i toppen som giver en udjævnende og formende effekt. Begge har et bomuldsforet skridt samt flade sømme og indsyet elastik for at give en glat silhuet. Bemærk, at vores trusser med lange ben er en del af køb 4 betal for 3-kampagnen!

Læs blogindlægget her