Curves & Waves - årets badetøj!

26 Apr 2024 8:18 AM
Sara Henriksson

Nu præsenterer vi tolv nye beklædningsgenstande i badetøjskollektionen Curves & Waves. Her er der fokus på sobre farver med klassiske modeller i kombination med pasform og kvalitet. Uanset hvem du er, om du vil ligge på stranden, på klipperne eller om du foretrækker at hænge ud ved poolen - her er noget for enhver smag.

En stor nyhed, som vil få denne kollektion til at blive revet væk, er, at alle overdele har vores brede, polstrede skulderstropper! Udover bikinier, badedragter, tankinier og badedragtskjoler finder du en kimono og en sarong, der er perfekte at have over badetøjet.

Malva er en klassisk badedragt, der kommer i to varianter, en mønstret og en ensfarvet. Badedragten er fuldt foret med et bredt bånd under bysten for ekstra støtte. Bøjlefri skål med sidestøtte for en ekstra fin pasform. Find mere badetøj her.

Riviera-badedragten byder på både stil og støtte med et syet slå om-kjole-snit ved halsudskæringen og drapering over maven. Forsiden har dobbelt badedragt stof, hvor den nederste del er mesh-foret med syet, bøjlefri skål.

Aurora badedragtskjole passer til dig, der ønsker en løsere pasform over maven. Den har et klokkeformet skørt, der starter under bysten og en hel, bøjlefri badedragt forneden. Rynket drapering under bysten og drapering over skålene. Her finder du Aurora badedragtskjole.

Antigua passer til dig, der ønsker en mere dækkende følelse på stranden med denne tankini; en undertrøje med indbygget bikini-bh. Foret, todelt skål med vatteret sidestøtte giver rigtig god støtte. Undertrøjen er let a-linjeformet og går et stykke ned over bagdelen. Se alle tankinier her.

Maya er en serie bestående af to bikini-bh'er og tre forskellige bikinitrusser, der kan kombineres efter smag. Vælg en bikini-bh med eller uden bøjle og trusser i en klassisk maxi-model, med ekstra høj talje eller med nederdel. Du kan finde alle bikinier her.


Når du handler dit badetøj hos os, får du al den ekspertise vi har inden for undertøjsfremstilling direkte overført til vores badetøj. Du får tryg og sikker komfort med en pasform, der løfter, understøtter og fremhæver dine former de rigtige steder. Der ligger lige så meget tid, kærlighed og arbejde bag vores badetøj som vores undertøj.


Lad vores badetøj give dig perfekt støtte og løft, også på stranden.


Se hele kollektionen her.

Læs blogindlægget her