Er det galskab eller genialitet at vaske en BH 100 gange?

27 Oct 2023 10:55 AM
Sara Henriksson

Findes der en måde at bevise, at vores produkter har så høj kvalitet, som vi faktisk siger? Og hvordan gør vi det på en troværdig måde?

Ideen bag testen
Det er nemt for en virksomhed i dag at sige: ”Vores produkter er af høj kvalitet”. Hvem som helst kan jo påstå det, men hvad mener man egentlig med det?


På Miss Mary ved vi, at vores produkter holder længe – længere end de fleste andre mærker. Vi ville finde en måde at formidle det, som vi selv har vidst længe. Hvordan viser vi kvalitetsforskellen mellem vores BH'er og andre varemærker? Hvor stor er forskellen og hvilken garanti kan vi give?


”At vaske vores produkter 100 gange og så bagefter vise resultatet, det er vores måde at vise den høje kvalitet sort på hvidt.”



  • Elisabet Sandström, VD på Miss Mary


Udførelse af testen
Vi kontaktede Karin, der arbejder på et professionelt vaskeri; Farveriet. De gik i gang med at vaske vores BH'er sammen med flere andre BH'er fra vores konkurrenter. BH'erne blev vasket og hængt til tørre 3 gange om dagen, indtil alle var blevet vasket mindst 100 gange. Det tog lang tid at gennemføre testen, fordi alle BH'erne også skulle filmes inden vask og bagefter 25, 50, 75 og 100 vaske.


Det var vigtigt at få vaskene til at ligne den måde, som man vasker på hjemme i en almindelig husholdningsvaskemaskine: 40 graders finvask med vaskemiddel til kulørt tøj, at skille de BH'er ad, som havde viklet sig ind i hinanden, at lukke de BH'er, der havde åbnet sig osv. Alle vaske så ens ud og fik samme forudsætninger.


Farveriet udføre ofte vasketests for virksomheder. Det drejer sig om alt fra at simulere slitage, se hvordan imprægnering holder, hvordan forskellige detaljer bliver påvirket i vask til at se, hvor godt vaskeråd passer. Den absolut største forskel mellem de tests, som Farveriet tidligere havde gennemført og den opgave, de fik fra Miss Mary, er antallet af vaske. En vasketest med så mange som 100 vaske havde de aldrig tidligere foretaget. Produkterne var nye for vaskeriet, BH'er havde de ikke haft lejlighed til at teste tidligere.


”Jeg er vældig imponeret af, hvor godt BH'erne bibeholdt både farve og form. Det var især sjovt at se, at alle de små detaljer holdt sig så fine!”



  • Karin Arnell, Farveriet

Hvordan gik det?
Resultatet af testen er heller ikke nogen overraskelse for os på Miss Mary - og nu giver vi alle kunder 100 vasks garanti. Vi håber, at det kan få flere til at forstå, hvorfor en Miss Mary-BH koster mere sammenlignet med en billigere BH, som går i stykker eller skal byttes ud efter et stykke tid. Vores produkter er både mere økonomiske og miljøvenlige, fordi de holder så længe. Vi arbejder efter mottoet “den mest holdbare BH vil altid være den, som du kan anvende i længst tid”.


” Jeg tror, at få kommer til at få brug for at benytte sig af den garanti. Hvis produktet alligevel mister i funktion inden 100 vaske, så vil vi selvfølgelig give erstatning til kunden.”



  • Elisabet Sandström, VD på Miss Mary


Hvordan fungerer garantien?
Garantien omfatter alla vores BH'er og er gældende i fem år fra indkøbsdato. Garantien vedrører funktionalitet – hvilket betyder, at vi ikke giver erstatning for farveskift eller mindre skønhedsfejl. Produktet skal have været vasket ifølge anvisningerne.


Hvis du vil benytte dig af garantien, Klik her for at sende billederne til vores kundeservice sammen med en beskrivelse af defekten og antal vaske.Hvis vi vurderer, at garantien dækker det, så vil du blive tilbudt et nyt produkt.

You may also like

27 Oct 2023 10:55 AM
Opdateret: 5 Sep 2024 1:50 PM
Sara Henriksson