Find de rigtige trusser – fra brazilian til shorty, fra økologisk bomuld til WinCool

31 Jan 2024 9:47 AM
Sara Henriksson

Vidste du, at vi har en række forskellige trussemodeller i forskellige materialer? Hos os kan du finde trusser til enhver lejlighed og behov. Men måske vigtigst af alt, så har vi trusser, som er behagelige at have på hver dag, hele dagen.

Her hjælper vi dig med at finde de rigtige trusser ud fra dine ønsker. Designet med den bedste pasform og til at være rigtig behagelige. Fælles for alle vores trusser er, at de har bomuldsforet skridt.


Trusser i forskellige modeller

Brazilian har høj talje og høj benudskæring. Perfekt for dig, der foretrækker mindre dækkende trussemodeller. Her finder du vores brazilian-trusser.

Midi- og taitrusserne er perfekte basistrusser med en flatterende skæring for alle kropstyper. Denne model har høj talje og høj benudskæring.

Maxitrusserne har høj talje og er mere dækkende med en noget lavere benudskæring i sammenligning med taitrusserne. Vores maxitrusser finder du her.

Shorty er vores boxermodel med høj talje og korte ben. Perfekt for dig, der godt kan lide en helt dækkende fornemmelse. Se flere shorty-trusser her.

De lange ben beskytter mod gnavsår på lårene. Det er perfekt for dig, der ikke bryder dig om følelsen af, at lårene klistrer sammen, når du har nederdel eller kjole på. Denne model har høj talje. Se flere farver og materialevalg her.

De formende trusser er fremstillet i mere stabilt materiale, der er helt eller delvist dobbelt på forsiden, og har en formende effekt. Høj eller ekstra høj talje og noget lavere benudskæring.


Trusser med forskellige funktioner

Formende: Shaping-trusser er perfekte at have på under stramt tøj, fordi de glatter ud og får tøjet til at sidde bedre. Vores shaping-trusser er fremstillet i mere uelastisk og mere stabilt materiale end vores andre trusser. De har en formende og udglattende effekt, ofte med dobbelt materiale foran for ekstra forstærkning. Gå på opdagelse i vores Smart Shape kollektion her.

Kølende: Vores Cool Sensation-undertøj er fremstillet i et materiale, der nedkøler huden med 1-2 grader. Det er tyndt, fleksibelt og føles blødt og glat mod huden - perfekt til undertøj. Undertøjets fugtafledende egenskaber gør, at du bevarer en frisk og tør fornemmelse hele dagen og natten. Du kan se alle vores Cool Sensation trusser her.


Trusser i forskellige materialer

Bomuld er et naturmateriale, der er perfekt egnet til undertøj. Det er slidstærkt og tåler at blive vasket mange gange. Bomuld lader huden ånde og er behageligt at have på tættest på kroppen, selv for dig med følsom hud.

Økologisk bomuld har flere vigtige fordele udover selve materialets positive egenskaber. Den er ikke blevet besprøjtet med kemikalier og der anvendes en mindre mængde vand ved fremstillingen, hvilket påvirker miljøet i mindre grad. Læs mere om vores økologiske bomuld her.

WinCool er et materiale, der nedkøler huden 1-2 grader. Det er tyndt, glat og fleksibelt. Materialet gør, at du bevarer en frisk og tør fornemmelse. Nattøj i dette materiale er at foretrække på den varmeste tid på året.

Polyamid er almindelig brugt som materiale i undertøj, fordi det er stærke og modstandsdygtige fibre med høj elasticitet. Det er blødt mod huden, og fordi det kan fremstilles meget tyndt, er det diskret under tøjet. Desuden er det tekstilfibre, der kan genvindes.

Der er blonder på flere af vores trussemodeller, nogle har det som dekoration eller detaljer, og andre består helt af blonder. Det giver undertøjet et eksklusivt udseende og når det er stretchblonder, så er de tynde, følger kroppen og giver en tilpasset pasform. På visse produkter anvender vi genvundne blonder.

Har du spørgsmål?

Hvs du er usikker på hvilken model, der passer eller hvilken størrelse, du skal have, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice her.


Vi vil gerne hjælpe dig med at finde de rigtige trusser.

Læs blogindlægget her